Fagus aanwezig op InfraTech 2023

Van 17 t/m 20 januari is Fagus, samen met Burdock, aanwezig op InfraTech 2023. InfraTech is een nationaal platform voor de hele infrasector. Dit jaar vindt de 15e editie plaats in Rotterdam Ahoy. Op het vierdaagse evenement worden onder het thema ‘Move Forward’ verbindingen gelegd, samenwerkingen versterkt en kennis gedeeld.

Hét kennisplatform voor infraprofessionals

Na de succesvolle digitale editie van 2021 is het nu weer tijd dat de branche zich in levende lijve ontmoet. De infraprofessionals die InfraTech bezoeken zijn de bestuurders, beslissers, adviseurs, innovators, beheerders, ontwikkelaars en medewerkers die zich bezighouden met de infrastructurele werken in de breedste zin van het woord. 

Interessante lezingen

Tijdens de beurs kunt u over uiteenlopende thema’s en vraagstukken lezingen van professionals uit het vakgebied bijwonen. Zo blijft u op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen de sector. Bekijk hier het programma per dag.

infratech2019

Bron: InfraTech 2019 – CB Images.

Bereikbaarheid van InfraTech 2023

InfraTech 2023 vindt plaats in de Hallen 1, 2, 4, 5 en 6 in Rotterdam Ahoy. Rotterdam Ahoy is goed bereikbaar met openbaar vervoer en gunstig gelegen ten opzichte van alle uitgangswegen in Rotterdam. Rotterdam Ahoy beschikt over 2000 parkeerplaatsen. Op vijf minuten loopafstand kunt u ook terecht in parkeergarage Zuidplein tegen de daar geldende tarieven of op de diverse P+R terreinen, zoals bij de metrostations Slinge en Capelsebrug.

Aanmelden voor InfraTech 2023

Fagus heeft een mooie centrale plek op de beursvloer. Ons standnummer is 5501 en we zijn te vinden in hal 5. Komt u gezellig een drankje bij ons halen?

U kunt hier uw gratis toegangskaart aanvragen

We ontmoeten u graag tijdens InfraTech 2023!