Vacature projectleider Rijswijk

Fagus Projectmanagement en Engineering is aan het uitbreiden en ze zijn op zoek naar een resultaatgerichte en proactieve Projectleider. Je gaat binnen het team van deskundigen werken aan civieltechnische projecten in de openbare ruimte.

Het gaat om een vaste aanstelling. De inzet per week is 36 tot 40 uur en de start zo snel mogelijk.

Organisatie

Fagus Projectmanagement en Engineering is een zelfstandige onderneming met eigen expertise, die onderdeel uitmaakt van de Burdock Group. Fagus is gespecialiseerd in management van civieltechnische projecten en levert producten binnen een project, waaronder tekeningen en contracten. Het zijn echt ondernemers: zij pakken projecten aan zodat ze binnen budget en volgens planning verlopen.

Je komt te werken in een team van 12 deskundigen die beschikken over een brede en diepgaande kennis. Fagus is sterk in het bouw- en woonrijp maken van locaties, tevens verzorgen zij de voorbereiding van de binnenstedelijke herinrichting en ontwikkeling. Het team kenmerkt zich door een professionele cultuur waarbij iedereen plezier heeft in datgene wat hij doet, men werkt pragmatisch en is hulpvaardig richting elkaar.

Functie

Je bent verantwoordelijk voor het succesvol realiseren van civieltechnische projecten, zowel UAV als UAV-gc. Je bent actief betrokken vanaf de voorbereidingsfase tot en met de uitvoeringsbegeleiding.

Naast je werk als Projectleider en het managen van de projecten begeleid je de projectmedewerkers. Je treedt op als coach en stuurt aan waar nodig. Tijdens de uitvoering van je werkzaamheden is het borgen van kwaliteit en kennis essentieel.

Functie-eisen

  • HBO werk- en denkniveau aan de hand van 3 tot 5 jaar werkervaring;
  • Ervaring met civiele projecten in een binnenstedelijke omgeving, zoals het bouw- en woonrijp maken;
  • Kennis van UAV, UAV-gc en Systems Engineering;
  • Communicatief vaardig;
  • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
  • In staat kennis te delen en te borgen binnen het team en met opdrachtgevers;
  • Je neemt verantwoordelijkheid en hebt een kritische houding;
  • Commercieel ingesteld.

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze functie? Dan kun je je CV en sollicitatiebrief sturen naar m.vanderlans@fagus-pme.nl. Voor vragen over de vacature kun je bellen naar 070-8503193.