Oprichting van Fagus en Trita

Fagus Projectmanagement en Engineering begon in 2001 als Fagus Cost Engineering Consultants. Opgericht onder de vlag van Burdock Group hield Fagus Cost Engineering Consultants zich vooral bezig met kostenmanagement van infrastructurele projecten en ruimtelijke opgaven.

Door de jaren heen breidde Fagus deze rol uit door IPM-projectmanagementrollen op flexibele basis in te vullen, geholpen door zustermaatschappij Burdock Bouw en Infra (onderdeel van Burdock Group). Daarom werd in 2009 de naam aangepast naar Fagus Projectmanagement en Advies.

Opdrachtgevers van Fagus en Burdock Bouw en Infra bleken steeds meer behoefte te hebben aan een partij die ook een ontwerp en/of bestek kon maken. Om hieraan te kunnen voldoen werd in 2015 Trita Engineering opgericht.

Verder onder één naam

In 2018 besloot Fagus om de flexibele invulling van projectmanagementrollen volledig onder te brengen bij Burdock Bouw en Infra. Fagus en Trita concentreerden zich op het productmatig aannemen van projecten. Omdat we nauw samenwerkten, konden we hiermee van initiatieffase tot en met realisatiefase werk verrichten op het gebied van binnenstedelijke reconstructies en bouw- en woonrijp maken: Fagus met zijn kennis van UAV-GC en Trita met kennis van RAW.

De intensieve samenwerking zorgde er uiteindelijk voor dat we in september 2018 besloten onder één naam verder te gaan: Fagus Projectmanagement en Engineering.

Vacatures

Vacature: Projectvoorbereider

Heb je affiniteit met het ontwerpen van binnenstedelijke infrastructuur en het bouw- en woonrijp maken en durf je verantwoordelijkheid te nemen? Solliciteer dan op de functie van Projectvoorbereider bij Fagus.

Vacature: Projectleider

Als projectleider bij Fagus ben je verantwoordelijk voor het succesvol realiseren van civieltechnische projecten, zowel UAV als UAV-gc. Je bent actief betrokken vanaf de voorbereidingsfase tot en met de uitvoeringsbegeleiding.