Vacature projectvoorbereider Rijswijk

Fagus Projectmanagement en Engineering is aan het uitbreiden en ze zijn op zoek naar een resultaatgerichte en proactieve Projectvoorbereider. Je gaat binnen het team van deskundigen werken aan civieltechnische projecten in de openbare ruimte. Je bent hoofdzakelijk verantwoordelijk voor het ontwerpen, opstellen van (met name RAW) bestekken en begeleiden van projecten voor klanten in de regio Zuid-Holland.

Organisatie

Fagus Projectmanagement en Engineering is een zelfstandige onderneming met eigen expertise, die onderdeel uitmaakt van de Burdock Group. Fagus is gespecialiseerd in management van civieltechnische projecten en levert producten binnen een project, waaronder tekeningen en contracten. Het zijn echt ondernemers: zij pakken projecten aan zodat ze binnen budget en volgens planning verlopen.

Je komt te werken in een team van 12 deskundigen die beschikken over een brede en diepgaande kennis. Fagus blinkt uit in het bouw- en woonrijp maken, tevens dragen zij bij aan de binnenstedelijke herinrichting en ontwikkeling. Het team kenmerkt zich door een professionele cultuur waarbij iedereen plezier heeft in datgene wat hij doet, men werkt pragmatisch en is hulpvaardig richting elkaar.

Functie

Naast je werkzaamheden als tekenaar en het begeleiden van projecten stel je voor aanvang van de uitvoeringsfase de projectspecificaties, de projectplanning en de werkbegroting op (voorbereiding). Je hebt tevens een controlerende taak voor wat betreft de tekeningen en je treedt op als contactpersoon voor de opdrachtgevers. De projecten waaraan je werkt zijn o.a. bouw- en woonrijp maken van locaties, reconstructies van wegen, rioleringen en de aanleg van nieuwe infrastructuur.

Functie eisen

  • Een MBO/HBO-opleiding Civiele Techniek;
  • Kennis van en ervaring met AutoCAD of Microstation;
  • Je hebt affiniteit met het ontwerpen van binnenstedelijke infrastructuur en het bouw- en woonrijp maken;
  • Kennis van de NLCS;
  • Je durft verantwoordelijkheid te nemen en bent kritisch op je eigen werk;
  • Je bent resultaatgericht en hebt een proactieve houding.

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze functie? Dan kun je je CV en sollicitatiebrief sturen naar m.vanderlans@fagus-pme.nl. Voor vragen over de vacature kun je bellen naar 070-8503193